ua en ru

У зоні проведення ООС нацгвардійці затримали 284 підозрюваних у скоєнні злочинів

У зоні проведення ООС нацгвардійці затримали 284 підозрюваних у скоєнні злочинів Ілюстративне фото (mvs.gov.ua)

Також було вилучено 604 боєприпаси різного калібру

Від початку проведення операції об’єднаних сил (ООС) під час несення служби на рухомих та стаціонарних блокпостах нацгвардійці затримали 284 підозрюваних у скоєнні злочинів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

Загалом нацгвардійці затримали 462 громадян.

"Від початку проведення операції об’єднаних сил гвардійцями на рухомих та стаціонарних блокпостах перевірено вже 724 023 транспортних засоби та 1 274 382 особи. У результаті військовими Нацгвардії було затримано 462 громадянина, 284 з яких - за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України", - повідомляють у МВС.

Крім цього, під час несення служби нацгвардійцями на блокпостах у різних районах проведення операції було вилучено 604 боєприпаси різного калібру, 1,5 кілограма тротилу та два кілограми пороху, близько 40 грамів речовини, схожої на наркотичну, 900 кілограмів чорних та 15 - кольорових металів.

Нагадаємо, 3 вересня у зоні проведення ООС на Донбасі протягом доби правоохоронці затримали двох осіб за підозрою у причетності до незаконних збройних формувань (НЗФ).