ua en ru

У зоні відчуження ЧАЕС затримали групу сталкерів

У зоні відчуження ЧАЕС затримали групу сталкерів Фото: поліція затримала трьох мешканців Хмельницького (РБК-Україна)

Стосовно затриманих склали адміністративні протоколи

На території зони Чорнобильської атомної електростанції затримали групу сталкерів, щодо них склали адміністративні протоколи. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області у Facebook.

Повідомляється, що групу сталкерів виявили поблизу села Рудня-Вересня. Жителі Хмельницького 26, 27 та 32-річного віку незаконно проникли поза контрольно-пропускних пунктів на територію зони відчуження з метою екстремального туризму.

Також повідомляється, що стосовно двох молодих чоловіків і дівчини складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 "Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення" Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Матеріали направлено в Іванівський районний суд Київської області для прийняття рішення.

На території зони ЧАЕС виявлено групу незаконних туристів з Хмельницька Молоду компанію сталкерів виявили працівники по...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні відчуження затримали чергового сталкера.