ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено та травмовано 9 українських військових, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено та травмовано 9 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 49 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 10 березня 2017 року, внаслідок обстрілів поранено та травмовано 9 українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 49 обстрілів. Четверо наших військових поранено, п'ятеро травмовано", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що на Маріупольському напрямку 122 мм артилерія бойовиків вела вогонь по Гнутовому, танк та 120 мм міномети - по Мар’їнці, 120 та 82 мм міномети по Водяному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Широкине та Водяне. Крім того, по Водяному вели вогонь БМП противника.

"На Донецькому напрямку танки та міномети вели вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів - по Невельському, Луганському, а з гранатометів та стрілецької зброї - по Новгородському, Кам'янці, шахті Бутовці, Зайцевому та Пісках. БМП вели вогонь по Луганському", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 "Град", 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152 міліметрової артилерії - Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку, а з гранатометів та стрілецької зброї - Новозванівку.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18 .00 10 березня 2017 року На Маріупольському напрямку 122 міліметрова арт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ виявила схованку з боєприпасами в зоні АТО.