ua en ru

У зоні АТО спростили режим перетину лінії розмежування на свята

У зоні АТО спростили режим перетину лінії розмежування на свята Фото: КПВВ на Донбасі (kmu.gov.ua)

Зокрема для жителів тих населених пунктів, де це дозволяє оперативна обстановка

Влада України заявляє про спрощення режиму перетину лінії розмежування на період Великодніх свят в окремих районах Донбасу. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На період Великодніх свят для мешканців визначених населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення, де це дозволяє оперативна обстановка, спрощено режим перетину лінії розмежування на 72 години, починаючи з 8:00 7 квітня 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, як зазначили у відомстві, жителі прифронтових селищ можуть у спрощеному режимі перетинати умовну лінію розмежування, аби потрапити до рідних чи близьких, які проживають на непідконтрольній Україні території.

"Цей крок командуванням антитерористичної операції зроблено на зустріч людям, враховуючи їхні нагальні потреби під час Великодніх свят. У подальшому перетин лінії розмежування здійснюватиметься встановленим порядком, відповідно до вимог чинного законодавства України", - пояснили в штабі АТО.

Прес-центр штабу АТО інформує: На період Великодніх свят для мешканців визначених населених пунктів, що розташовані на...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики на Донбасі продовжують зривати домовленості про "Великоднє перемир'я", обстрілюючи позиції українських військ і населені пункти з використанням важкого озброєння.