ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено 2 українських військових, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено 2 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики обстрілюють сили АТО вздовж усієї лінії розмежування

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня поранено 2 українських військових. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Внаслідок гранатометного обстрілу українських укріплень на підступах до Мар’їнки та Водяного, двоє наших військових отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до повідомлення, цього тижня бойовики відкривають вогонь без урахування часу та фактично вздовж усієї лінії розмежування. Тоді як минулого тижня, у світлу пору доби, кількість обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків була мінімальна.

Як зазначається, з початку доби, збройне протистояння з Авдіївської промзони перемістилось на Маріупольський напрямок, де під мінометний обстріл потрапили опорні пункти сил АТО у районі Широкиного, Новотроїцького, Павлополя.

"На Луганському напрямку вогневі провокації противника зафіксовані неподалік Новоолександрівки та Троїцького. А на Донецькому - злочинці вдень випустили 15 мін калібру 82 міліметри неподалік Верхньоторецького", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 серпня 2017 року Сьогоднішній день у районі проведення АТО з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Верхньоторецькому у Донецькій області внаслідок артобстрілу бойовиків згоріли 10 будинків.