ua en ru

В зоні АТО протягом дня загинули 3 українських військових, 8 поранено, - штаб

В зоні АТО протягом дня загинули 3 українських військових, 8 поранено, - штаб Фото: АТО на Донбасі

В районі Авдіївки бойовики обстріляли сили АТО з танку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня загинули 3 українських військових, 8 поранено. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в районі в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Найбільше обстрілів позицій Збройних сил України з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку...Сьогодні Збройні сили України втратили трьох військовослужбовців, ще вісім українських захисників поранено", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у штабі повідомляють про обстріл позицій сил АТО на Маріупольському напрямку з "Градів" та артилерії калібру 152 та 122 мм. Крім того, зазначається, що по укріпленнях неподалік теж била артилерія 122 калібру, а біля Широкиного бойовики вели вогонь з мінометів та БМП.

"На Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті Бутівка вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм., а поруч Луганського з автоматичних гранатометів.
На Луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського з СПГ, а в районі Трьохізбенки - ПТРК", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 20 березня 2017 року Ситуація в районі проведення антитерористичної операції за...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході боїв під Маріуполем загинули 6 військових РФ, 9 поранені.