ua en ru

В зоні АТО за добу зафіксовано 54 обстріли, один військовий поранений

В зоні АТО за добу зафіксовано 54 обстріли, один військовий поранений Фото: у зоні АТО за добу зафіксовані обстріли

Обстріли здійснювалися в усіх напрямках

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 54 обстріли, поранено одного українського військового. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на свій сторінці в Facebook.

Повідомляється, що на Маріупольському напрямку бойовики з переносних реактивних пускових установок Град "Партизан", 122 міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів обстрілювали Водяне. Також з мінометів обстріляли Лебединське і Широкине. Відзначено, що з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Гнутовому, Водяному, Широкиному та Павлополю.

"На Донецькому напрямку окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли Луганське, Троїцьке та Зайцеве, а з гранатометів різних систем та стрілецької зброї - Авдіївку, Опитне, Піски, Зайцеве та Луганське. По Луганському вели вогонь БМП противника", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів, а також гранатометів бойовики обстріляли Новозванівку.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 22 лютого 2017 року На Маріупольському напрямку з переносних реактивних ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Організація з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) має намір збільшити кількість спостерігачів у складі своєї Спеціальної моніторингової місії в Україні.