ua en ru

В зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривень

В зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривень Фото: незаконні вантажі в зоні АТО

Вантажі намагалися перевезти на тимчасово окуповану територію

Служба безпеки України затримала в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) незаконні вантажі на 2 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Водій авто на замовлення бойовиків намагався нелегально переправити на тимчасово окуповані території смартфони, планшети, одяг, взуття, автозапчастини, стартові пакети вітчизняних мобільних операторів та скретч-картки для їх поповнення", - йдеться в повідомленні.

В зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривеньВ зоні АТО за добу затримали незаконні вантажі на 2 млн гривень

Фото: незаконні вантажі в зоні АТО

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України виявила в жовтні в районі проведення антитерористичної операції незаконних вантажів на більш ніж 7,5 млн гривень.