ua en ru

В зоні АТО за добу помер один український військовослужбовець

В зоні АТО за добу помер один український військовослужбовець Фото: АТО (flickr.com/ministryofdefenceua)

Режим тиші був порушений одним обстрілом українських позицій

На Донеччині, 27 січня в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за добу помер один український військовослужбовець. Режим тиші був порушений одним обстрілом позицій українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Друга половина минулої доби, починаючи з 14:00, пройшла без порушень режиму тиші. До того часу сили російсько-окупаційних угруповань не відмовилися від організації щодо українських воїнів вогневої провокації і провели один обстріл позицій наших захисників", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що у Донецькому напрямку з тимчасово непідконтрольної українському уряду Пантелеймонівки, вів вогонь ворожий снайпер у бік українських опорних пунктів. Це відбувалося неподалік від населеного пункту Верхньоторецьке.

"В результаті його дій, на жаль, отримав поранення несумісні з життям військовослужбовець сил АТО. Висловлюємо співчуття рідним і близьким захисника, він віддав життя за мирне майбутнє України", - додали в прес-центрі.

На інших ділянках української оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 27 січня 2018 року Одного полові...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 січня 2018 р.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі проводять військову підготовку з російськими військовими.