ua en ru

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Минула доба завершилась активізацією російсько-окупаційних угруповань вздовж усієї лінії розмежування

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі проросійські бойовики за останню добу 30 разів порушили перемир’я, в результаті один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку з 19 години і майже до опівночі бойовики обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів українські опорні пункти в Авдіївській промзоні. Також ввечері зазнали обстрілів українські позиції на підступах до Кам’янки, Пісків та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку противник з гранатометів бив по Малиновому і Троїцькому, а близько 22 години бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри у районі Новотошківського.

На Маріупольському бойовики обстрілювали наші опорні пункти з мінометів та артилерії неподалік Старогнатівки.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 19.08.2017 року. Минула доба у зоні АТО завершилась активізацією російсько-...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 серпня 2017 р.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ 19 серпня 2017 року розмістила спостерігачів на передовій патрульній базі Місії у Станиці Луганській на постійній цілодобовій основі.