ua en ru

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових Фото: український військовий (УНІАН)

Проросійські бойовики 35 разів відкривали вогонь по українських позиціях

За добу у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі проросійські бойовики вчинили 35 збройних провокацій проти українських військових, у результаті чого один військовослужбовець ЗС України отримав поранення, ще один - бойове травмування. Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

На приморському напрямку минулої доби проросійські бандформування 14 разів застосовували зброю - бойовики неодноразово відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, розташованих у районі Водяного, Гнутового, Талаківки, Мар'їнки та Красногорівки.

На донецькому напрямку ворог 6 разів відкривав вогонь по українських захисниках, зокрема, з танкових гармат обстрілювали позиції сил АТО в районі Кам'янки та Опитного, з околиць тимчасово окупованого Донецька - українські опорні пункти неподалік Пісків з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.

На луганському напрямку, застосувавши зранку та вдень артилерію в районі Кримського та Трьохізбенки, незаконні збройні формування до завершення доби забороненого озброєння не використовували.

"З мінометів калібру 82 мм противник вів вогонь поблизу Троїцького та Новоолександрівки. По наших позиціях неподалік Кримського окупанти били з протитанкового ракетного комплексу. Також під вогнем бойовиків опинились українські укріплення в районі Новозванівки, Станиці Луганської, Валуйського та Жовтого", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 22 червня 2017 року Ситуація в районі проведення А...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак розповів, що на всіх полігонах Збройних сил України тривають заходи з бойової підготовки.