ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає, - АПУ

В зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає, - АПУ Фото: Андрій Лисенко

Військові були поранені біля донецького аеропорту

В зоні антитерористичної операції (АТО) за минулу добу поранено п'ять українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це на брифінгу заявив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань антитерористичної операції (АТО) Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій і обстрілів загиблих серед наших військових немає, п'ятеро бійців були поранені в районі донецького аеропорту", - повідомив Лисенко.

В зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає, - АПУ

Фото - ситуація в зоні АТО станом на 28 серпня

Зокрема, за словами Лисенка, на луганському напрямку бойові дії поступово стають все більш інтенсивними. Бойовики застосовують важке озброєння, зокрема, міномети в районі Станиці Луганської та Бахмутської траси.

При цьому, як зазначає спікер АПУ, на донецькому напрямку більш-менш спокійно, зокрема, в районі Горлівки важке озброєння не застосовується. При цьому в районі донецького аеропорту навпаки дещо посилилися бойові дії.

Нагадаємо, за минулу добу українські війська зазнали значних втрат, в зоні АТО загинули 7 військових, ще 13 були поранені.