ua en ru

В зоні АТО за добу поранені троє українських військових, загиблих немає, - штаб

В зоні АТО за добу поранені троє українських військових, загиблих немає, - штаб Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

За минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир'я

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 липня 2017 року в результаті бойових дій троє українських військових отримали поранення, загиблих немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"За минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир'я. Троє українських військових отримали поранення. У відповідь на провокації ворога, сили АТО відкривали вогонь переважно зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО загострилася. Денний затишшя, після 18 годин, змінилося активізацією незаконних збройних формувань на всіх напрямках.

Так, на Луганському напрямку бойовики відкривав вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів поблизу Дінця, Малинового, Катеринівки, Новозвановки і Станиці Луганської.

На Маріупольському напрямку бойовики били по наших укріплень з гранатометів в районі селищ Лебединський, Красногорівка, Новотроїцьке, Широкіно.

На Донецькому напрямку під мінометним і гранатометним вогнем двічі виявилися українські опорні пункти поблизу Авдіївки і на шахті "Бутівка-Донецька".

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 25 липня 2017 року Наприкінці минулої доби ситуація в з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі готують масове використання нового забороненої зброї.