ua en ru

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає Фото: український військовий (twitter.com-nolanwpeterson)

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 вересня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах українських військ немає, але два українських воїна отримали поранення", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що терористи "Донецької народної республіки" (ДНР) готуються до активізації бойових дій на маріупольському напрямку.

"Підрозділу "1-го армійського корпусу ДНР" на маріупольському напрямку отримали наказ підготуватися до активізації бойових дій з 14 вересня 2017 року. Командирам формувань окупантів наказано провести раптові перевірки боєготовності та ефективності несення служби бойовиками, аргументуючи це нібито готуються настанням ВСУ", - написав Тимчук.