ua en ru

В зоні АТО за добу поранено двох українських військових, ще одного травмовано

В зоні АТО за добу поранено двох українських військових, ще одного травмовано Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/93OMBR)

Військових евакуйовано до медичних закладів

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 4 лютого 2018 року, поранено двох українських військовослужбовців, ще один військовий отримав бойове травмування. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Внаслідок ворожих обстрілів отримали поранення двоє наших захисників, ще один військовослужбовець отримав бойове травмування. Їх було евакуйовано до медичних закладів. Стан здоров’я наших захисників - задовільний", - повідомив він.

За словами Гуцуляка, протягом минулої доби бойовики активно порушували режим тиші, застосовуючи проти українських військових міномети різних калібрів.

Загалом протягом минулої доби зафіксовано 5 обстрілів з боку бойовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією української сторони Спільного центру по контролю і координації режиму припинення вогню на Донбасі (СЦКК), більшість території Донбасу може залишитися без водопостачання через дії окупаційної "влади" окремих районів Донецької області.