ua en ru

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, - Міноборони

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, - Міноборони Фото: у зоні АТО поранені два українських бійця (Ukraine crisis media center)

Бойовики 2 рази обстріляли позиції ВСУ в Донецькій області і 4 рази – на Луганському напрямку

За минулу добу бойовики провели 6 прицільних обстрілів у зоні проведення АТО, двоє українських військовослужбовців поранені. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар з питань АТО Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент РБК-Україна.

"На Донецькому напрямку бойовики двічі відкривали вогонь із стрілецької зброї. На Луганському напрямку бойовики 4 рази обстріляли позиції АТО. Значно посилилася активність бойовиків в другій половині дня. Всього бойовики випустили 16 мінометних снарядів ", - повідомив він.

За його словами, бойовики відкривали вогонь з озброєння БМП.

"Двоє українських військовослужбовців у Кам'янки та Авдіївки були поранені. Їм була надана оперативна медична допомога. На даний момент стан їх здоров'я середньої тяжкості", - додав Гуцуляк.

Нагадаємо, за оперативними даними штабу АТО, за минулу добу українські військовослужбовці були змушені відкривати вогонь з озброєння, забороненого мінськими домовленостями.