ua en ru

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 10 разів порушили перемир’я на Донбасі, у п’яти випадках українські захисники відкривали вогонь у відповідь

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу зафіксовано 10 обстрілів укріплень Збройних сил України бойовиками, двох українських військовослужбовців поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

У п’яти випадках українські захисники були змушені відкривати вогонь у відповідь.

Зазначається, що особливу активність ворог виявляв за темного часу доби.

Так, на Луганському напрямку бойовики ввечері близько двох годин поспіль вели вогонь зі 120-мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП та зенітної установки по укріпленнях наших захисників навколо Троїцького.

Понад дві з половиною години з короткими перервами незаконні збройні формування обстрілювали з 82-мм мінометів та піхотного озброєння оборонців Луганського, а біля Катеринівки і Станиці Луганської окупанти порушували перемир’я зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики застосували 120-мм міномети по опорних пунктах сил АТО у районі Водяного та Широкиного, обстрілів із гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї зазнали наші позиції поблизу Авдіївки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 12 січня 2018 року Російсько-ок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 січня 2018 р.

Нагадаємо, у Луганській області заявили, що в Україні немає механізму відновлення житлового фонду в зоні АТО, який постраждав в ході бойових дій.