ua en ru

В зоні АТО за добу загинули два прикордонника, двоє військових поранені

В зоні АТО за добу загинули два прикордонника, двоє військових поранені Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

У Луганській області вчора загинули двоє військових Держприкордонслужби

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 вересня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій два військовослужбовців Державної прикордонної служби України загинули, два військових Збройних сил України отримали поранення", - заявив Лисенко.

Нагадаємо, лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що бойовики на окупованому Донбасі активізували ведення розвідки бойових порядків сил антитерористичної операції (АТО).

Крім того, Тимчук зазначив, що з 20 по 26 вересня на Донбасі відзначалося зниження інтенсивності вогневих ударів по позиціях українських військ і населеним пунктам на підконтрольній території Україні. Разом з тим, бойовики збільшили інтенсивність застосування важкого озброєння.