ua en ru

У зоні АТО за добу поранено 5 українських військових

У зоні АТО за добу поранено 5 українських військових Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

Зафіксовано 35 порушень режиму припинення вогню бойовиками

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу зафіксовано 35 порушень режиму припинення вогню бойовиками, четверо українських військовослужбовців отримали легкі поранення, ще один - бойову травму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Луганському напрямку ворог активізувався із настанням сутінок, з мінометів різних типів обстрілювали оборонні укріплення ЗСУ у районі Трьохізбенки, Кримського, Новотошківського, Травневого і Зайцевого.

Крім того, біля зазначених населених пунктів, а також неподалік Лозового, Новоолександрівки, Світлодарська і Луганського окупанти інтенсивно застосовували гранатомети різних типів і легке піхотне озброєння.

На Донецькому напрямку епіцентром протистояння залишаються околиці Авдіївки, зокрема, понад три десятки мін 82-го калібру бойовики випустили по наших позиціях біля шахти Бутівка, з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали оборонців Кам’янки, Авдіївки і Красногорівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 10 грудня 2017 року Російсько-о...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 грудня 2017 р.

Нагадаємо, українська сторона Спільного центру з контролю та координації заявила, що бойовики на Донбасі продовжують блокувати відновлення роботи контрольного пункту в’їзду-виїзду "Золоте".