ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 6 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 6 українських військових, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

Сили АТО понесли втрати на маріупольському напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 14 травня 2017 року, в результаті бойових дій шість українських військовослужбовців отримали поранення і травми, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій загиблих у рядах українських військ немає, проте шість військовослужбовців отримали поранення і травми. Ці втрати сили антитерористичної операції зазнали в ході обстрілу ворожих в Авдіївці і Водяному (маріупольське напрямок). Одна з поранених – жінка-військовослужбовець. Її стан тяжкий", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на Донбасі часовий бойовиків відкрив вогонь, в результаті чого один чоловік був убитий, ще один отримав поранення.

Подібні випадки почастішали через поповнення підрозділів в ході ротації особовим складом, який фактично не має практичного військового досвіду і бажання виконувати службові обов'язки.