ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 27 квітня 2017 року, в результаті бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув, троє воїнів отримали поранення під час обстрілу", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ у своєму звіті повідомила про БМ-21 "Град", а також про 12 бронетранспортерах на території Луганської аеродрому.

"В непідконтрольних уряду районах команда місії в який раз бачила один танк Т-64) з встановленим спереду мінним тралом поблизу підконтрольного ДНР села Никишино, як і раніше, зафіксувала 7 реактивних систем залпового вогню (БМ-21 "Град", 122 мм), 7 самохідних гаубиць (2С1 "Гвоздика", 122 мм), 10 буксируються гаубиць (п'ять Д-30 "Жаба", 122 мм, п'ять 2А65 "Мста-Б", 152 мм), і 7 танків (Т-72) на території аеродрому, розташованого на південно-східній околиці Луганська", - йдеться в звіті