ua en ru

В зоні АТО за добу поранення отримали троє українських військових, - штаб

В зоні АТО за добу поранення отримали троє українських військових, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за добу 40 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ході бойових дій 18 травня 2017 року поранення отримали троє українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Донбасі у Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позицій ЗС України. Кількість ворожих збройних провокацій зросла з настанням сутінків. Всього, упродовж минулої доби противник 40 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників вздовж всієї лінії розмежування... 3 військовослужбовців ЗС України отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики обстріляли сили АТО в районі Широкиного, Водяного, Талаківки, Лебединського та Бердянського з мінометів. З більш легкого озброєння противник обстріляв військових поблизу Богданівки, Чермалика і Павлополя.

На Донецькому напрямку ввечері бойовики обстріляли військових в південному передмісті Авдіївки з 122-мм артилерійських систем, мінометів, гранатометів і кулеметів. Також з мінометів обстріляні позиції сил АТО поблизу Кам'янки.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування обстрілювали військових в районі Троїцького, а також Малинового, Новозванівки та Новоолександрівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 19 травня 2017 року Ситуація у зоні проведення АТО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли житлові сектори d Широкиному та Бердянському.