ua en ru

Бойовики обстріляли житлові сектори Широкіно та Бердянському

Бойовики обстріляли житлові сектори Широкіно та Бердянському Фото: новини АТО

В результаті обох обстрілів ніхто з мирних жителів не постраждав

Бойовики обстріляли житлові сектори на східній околиці населеного пункту Бердянське і селища Широкіно. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілу з боку НЗФ ОРДО позицій Збройних Сил України, та мирних населених пунктів уздовж лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Так, ввечері 18 травня, противник здійснив обстріл житлового сектору на східній околиці населеного пункту Бердянське, застосувавши заборонену мінськими домовленостями зброю великого калібру.

Внаслідок попадання снарядів, повністю зруйновано два житлових будинки по вулиці Морській, ще кілька будівель отримали серйозні пошкодження.

"Трохи пізніше був обстріляний житловий сектор селища Широкіно. Подробиці руйнувань в цьому районі з'ясовуються, але, головне, що в результаті обох обстрілів ніхто з мирних жителів не постраждав", - зазначили в штабі.

ОБСТРІЛ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ НА МАРІУПОЛЬСЬКОМУ НАПРЯМКУ Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з бо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 травня 2017 р.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала у другому читанні законопроект №5008 "Про внесення змін до деяких законів України (щодо створення друкованих засобів масової інформації Міністерством оборони України та військово-цивільними адміністраціями на час проведення антитерористичної операції)".