ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один військовий

В зоні АТО за добу поранений один військовий Фото: військові ЗСУ flickr.com/ministryofdefenceua

На Донецькому напрямку порушень припинення вогню не зафіксовано

За 27 лютого в зоні АТО російсько-окупаційні війська провели сім прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України, один український вояк поранений. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

За минулу добу противник застосував міномети, заборонені мінськими домовленостями, не тільки з позицій захисників України, але і по населеному пункту.

"На Луганському напрямку противник активізувався на Светлодарскій дузі. У цьому районі російсько-окупаційні війська більше чотирьох годин вели вогонь з мінометів різних калібрів, гранатометів, зенітних установок і великокаліберних кулеметів по наших позиціях у Світлодарську і випустили понад 200 мін різних калібрів. 120-мм міномети загарбники застосували поблизу Луганського та Троїцького, а неподалік Новоолександрівки - обстрілювали наші позиції з мінометів калібру 82-мм і гранатометів", - інформує штаб.

Повідомляється, що противник випустив не менше півтора десятка мін калібру 120 і 82 мм по населеному пункту Луганське. Поки наслідки обстрілу невідомі, військовослужбовці з'ясовують, чи зруйновані будівлі і чи є жертви серед цивільного населення.

Наголошується, що на Донецькому напрямку порушень припинення вогню не зафіксовано.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 27 лютого 2018 року Протягом мі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 лютого 2018 р.

Нагадаємо, у Луганській області снаряд бойовиків влучив у житловий будинок.