ua en ru

В зоні АТО за добу поранено одного українського військового, - штаб

В зоні АТО за добу поранено одного українського військового, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за добу тричі обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в ході бойових дій 24 січня 2018 року поранення отримав один український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що противник на Донбасі продовжував здійснювати збройні провокації, в тому числі обстрілюючи сили АТО з озброєнь, які повинні бути відведені. На Луганському напрямку бойовики зі стрілецької зброї обстріляли військових біля Станиці Луганської та Кряківки. На Донецькому напрямку противник відкривав вогонь з мінометів на підступах до Лебединского.

"Всього за минулу добу зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. В результаті одного з обстрілів отримав поранення військовослужбовець Збройних сил України. Його оперативно доставили у військовий госпіталь, надана необхідна медична допомога", - додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 24 січня 2018 року Минулої доби...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України припинила діяльність мережі інформаторів бойовиків в Донецькій області.