ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, - штаб

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, - штаб Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики шість разів обстрілювали позиції Збройних сил України

Протягом минулої доби, 28 грудня, російсько-окупаційні війська на Донбасі шість разів обстрілювали позиції Збройних сил України, в результаті чого поранення отримав один український військовий. Про це повідомляє штаб АТО.

Повідомляється, що усі порушення режиму перемир'я здійснювалися на Донецькому напрямку, українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

Так, на Приазов'ї, бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів і піхотного озброєння по захисникам Павлополя і Талаковки. У передмісті Красногорівки противник порушив перемир'я зі стрілецької зброї, на підступах прифронтового міста активізувався снайпер, який обстрілював опорні пункти української армії. Зазначено, що з гранатометів і легкого піхотного озброєння бойовики вели вогонь з оборонних укріплень навколо Верхнеторецька, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу шахти "Бутівка".

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 28 грудня 2017 року Впродовж мі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 грудня 2017 р.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська на Донбасі впродовж минулої доби, 27 грудня, вчинили чотири прицільних обстрілу позицій Збройних сил України, легко поранені двоє українських військових.