ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць Нацгвардії підірвався на невідомому вибуховому пристрої

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 16 листопада 2017 року, в результаті бойових дій поранений військовослужбовець Національної гвардії України, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"На жаль, у районі Новотроїцького в результаті підриву на невідомий вибуховий пристрій отримав поранення військовослужбовець Національної гвардії України. Він був оперативно доставлений у медичний заклад", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитро Тимчук заявив, що на Донбасі зафіксована різка активізація бойовиків на окремих ділянках, фіксуються перекидання сил і засобів.

"Фіксуються раніше мережею групи ІС перекидання сил і засобів (посилення) окупаційних військ на Донбасі на окремих ділянках мають результатом різку активізацію супротивника", - заявив Тимчук.