ua en ru

На Донбасі зафіксована різка активізація бойовиків, - Тимчук

На Донбасі зафіксована різка активізація бойовиків, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Перекидання сил і засобів бойовиків фіксувалися в ряді населених пунктів

На Донбасі зафіксована різка активізація бойовиків на окремих ділянках, фіксуються перекидання сил і засобів. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Фіксовані раніше мережею групи ІС перекидання сил і засобів (посилення) окупаційних військ на Донбасі на окремих ділянках мають результатом різку активізацію супротивника", - заявив Тимчук.

За його словами, протягом останніх діб загострилася ситуація в районі Світлодарської дуги, де окупанти інтенсивно обстрілювали з застосуванням 82-мм мінометів передові позиції Збройних сил України на північ від населеного пункту Лозове.

Зазначається, що впродовж останніх діб фіксувалися переміщення сил і засобів російських окупаційних військ в Донецьку, через Біле в напрямку Юр'ївки, у напрямку до населеного пункту Алмазне, в районі населеного пункту Верхньошироківське (кол. Жовтень).

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Фіксуються раніше мережею групи ІС перекидання сил і засобів (у...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в період з 6 по 13 листопада 2017 року підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 12 осіб.