ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Військовий був поранений біля Маріїнки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 23 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"В результаті обстрілу ворожих біля Маріїнки один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення і був оперативно евакуйовано у військовий мобільний госпіталь. Стан його здоров'я стабільний", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, у штабі повідомили, що проросійські бойовики продовжують провокації в зоні проведення антитерористичної операції і намагаються зайняти "сіру зону" біля селища Широкіно.

"Ворог регулярно випробовує на міцність українських воїнів, регулярно веде вогонь по наших позиціях з великокаліберних кулеметів, а вранці приєдналися ще й міномети", - наголошується в повідомленні.