ua en ru

Бойовики намагаються зайняти "сіру зону" біля Широкиного, - штаб

Бойовики намагаються зайняти "сіру зону" біля Широкиного, - штаб Фото: українські військові (www.facebook.com/ato.news)

Останнім часом ситуація у зоні АТО загострюється

Проросійські бойовики продовжують провокації у зоні проведення антитерористичної операції та намагаються зайняти "сіру зону" біля селища Широкине. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ворог регулярно випробовує на міцність українських воїнів, регулярно веде вогонь по наших позиціях із великокаліберних кулеметів, а цього ранку долучилися ще й міномети", - зазначається у повідомленні.

Зі слів одного з військових, минула ніч була дуже неспокійною.

"Вночі ворог гатив із мінометів 82-го калібру. Били дуже прицільно, але, на щастя, обійшлося без втрат. Останнім часом ситуація пішла на загострення. Бойовики намагаються прокопатися і зайняти так звану "сіру зону", щоб підкрастися до нас поближче. Якщо раніше відстань між нами була кілометр і більше, то зараз - 500-600 метрів", - розповів співрозмовник.

Крім того, військові повідомляють, що якщо раніше бойовики здійснювали обстріли лише вночі, оскільки вдень працювала ОБСЄ, то зараз обстрілюють і засвітла.

#АТО #Широкине #на_лінії_вогню #Ukraine #Donbas #Shyrokyne #under_the_fire ВОРОГ ПРОДОВЖУЄ ПРОВОКАЦІЇ ТА НАМАГАЄТЬСЯ ЗА...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, співробітники військової контррозвідки та Служби безпеки України у Донецькій та Луганській областях викрили у районі проведення АТО агентурну мережу так званого "Розвідувального управління Республіканської гвардії ДНР".