ua en ru

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 22 рази порушували перемир’я на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я у зоні проведення антитерористичної операції (АТО), унаслідок бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Збройні сили України 15 разів відкривали вогонь у відповідь із озброєння, не забороненого мирними домовленостями.

"Після 18 години бойовики продовжували обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках із використанням піхотного озброєння", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку увечері російсько-окупаційні угруповання з різних видів гранатометів та великокаліберних кулеметів били по наших опорних пунктах неподалік Зайцевого, Авдіївки, Кам’янки, Луганського та Верхньоторецького, а також біля Майорська та шахти Бутівка.

З цієї ж зброї на Приморському напрямку окупанти обстріляли позиції Збройних сил України біля Кримського та Новоолександрівки. А великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю бойовики застосовували в районі Новозванівки та Попасної.

На Маріупольському напрямку увечері під вогонь ворожих гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Мар’їнки і Старогнатівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 23.10.2017 РОКУ. У районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, проросійські бойовики продовжують провокації у зоні проведення антитерористичної операції та намагаються зайняти "сіру зону" біля селища Широкине.