ua en ru

У зоні АТО за добу поранений один український військовий

У зоні АТО за добу поранений один український військовий Фото: Андрій Лисенко (mediarnbo.org)

Бойовики обстріляли Широкино з мінометів

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в результаті обстрілу бойовиків за добу поранений один український військовий. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Вчора в результаті бойових дій в зоні АТО жоден український військовий не загинув, один - отримав поранення в результаті ворожого обстрілу в Верхньоторецькому", - заявив Лисенко.

За його словами, на Маріупольському напрямку сталося кілька перестрілок між бойовиками і українськими військовими в районі населених пунктів Водяне і Широкино, кожна з них тривала близько 20 хвилин. Відзначається, що в Широкино бойовики застосовували міномет, при цьому було випущено шість мін.

Так, на Донецькому напрямку бойовики здійснили по одному обстрілу в Верхньоторецькому, Авдіївці і на позиції "Шахта Бутівка". Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

На Луганському напрямку бойовики здійснили два обстріли в Кримському.

"Перший з них був коротким, другий тривав майже 2 години. В обох випадках українські війська відкривали вогонь. Ще один ворожий обстріл стався в Золотому", - резюмував Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі за добу активність бойовиків дещо знизилася.