ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць був поранений в Трьохізбенці

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 3 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій поранений один український військовослужбовець, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах українських військ немає, один військовослужбовець отримав поранення. Це сталося в Трьохізбенці під час ворожого обстрілу", - заявив Лисенко.

Нагадаємо, вчора бойовики на Донбасі вперше з початку осені застосували реактивну систему залпового вогню "Град" по позиціях сил антитерористичної операції на підступах до Гнутово на маріупольському напрямку.

"Сьогодні вперше з початку шкільного перемир'я проросійські найманці застосували реактивну систему залпового вогню "Град". В 16:00 ворог випустив 15 снарядів з "Граду" по опорним пунктам сил АТО на підступах до Гнутово", - повідомили в штабі АТО.