ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць АТО був поранений в Авдіївці

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 26 липня 2017 року, в результаті бойових дій український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій серед загиблих українських воїнів немає, один військовий отримав поранення в Авдіївці", - сказав Лисенко.

Спікер також повідомив, що за оперативними даними вчора три бойовика отримали поранення. Крім того, за інформацією, яка вимагає уточнення, 24 липня сили окупантів втратили двох бойовиків убитими, ще один був поранений.

Нагадаємо, як повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, російські засоби масової інформації на окупованих територіях Донбасу готують постановочні відеосюжети обстрілу нібито з української сторони.

У смузі відповідальності 1 окремої мотострілкової бригади (Кальмиусское) і 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК супротивник проводить "превентивні дії шляхом підготовки і проведення провокаційних і постановочних обстрілів, інсценування терористичних актів з подальшим звинуваченням українського керівництва у зриві домовленостей мінських