ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 березня 2017 року, в результаті бойових дій загинули українських військовослужбовців немає, один боєць отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, один отримав поранення в результаті ворожого обстрілу в районі Мар'їнки", - повідомив Лисенко.

Спікер також зазначив, що на донецькому напрямку обстановка залишається аналогічною попереднім двом дням: бойовики продовжили обстріл наших позицій на Светлодарской дузі. Більшість випадків порушення перемир'я були з использоваем легкого озброєння.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі проводять мобілізацію з залученням резервістів. Повідомляється, що станом на 21 березня порядку з "військкоматів" отримали близько 10 тис. військовозобов'язаних жителів ДНР і ЛНР у віці до 50 років, яким в основному повідомляється, що поки вони будуть покликані тільки на "збори".