ua en ru

Бойовики на Донбасі проводять мобілізацію із залученням резервістів, - ІВ

Бойовики на Донбасі проводять мобілізацію із залученням резервістів, - ІВ Фото: російські бойовики

Порядку отримали вже близько 10 тисяч військовозобов'язаних

Бойовики на Донбасі проводять мобілізацію із залученням резервістів. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук Facebook.

"Російським командуванням, за розпорядженням керівництва МО РФ, розпочато заходи щодо збільшення загальної чисельності "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" до 50 тис. "військовослужбовців" (на сьогодні - 38 тис.), при цьому через зменшення потоку російських найманців основну частину поповнення планується отримати із середовища місцевих жителів Донбасу. Для цього на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей мобілізаційні заходи здійснюються із залученням резервістів", - написав Тимчук.

Також повідомляється, що станом на 21 березня порядку з "військкоматів" отримали близько 10 тис. військовозобов'язаних жителів ДНР і ЛНР у віці до 50 років, яким в основному повідомляється, що поки вони будуть покликані тільки на "збори".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». У період з 15 по 21 березня ц. р. відзначалася істотна активи...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в так званій "Луганської народній республіці" медичні працівники незалежно від статі і віку оголошені військовозобов'язаними.