ua en ru

В зоні АТО за добу поранений 1 український військовий, - штаб

В зоні АТО за добу поранений 1 український військовий, - штаб Фото: бойовики

Бойовики обстрілювали сили АТО 18 разів

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 19 квітня 2017 року, поранений 1 український військовий. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на режим "Тиші", російсько-окупаційні війська не припиняють збройних провокацій проти сил АТО. За минулу добу зафіксовано 18 обстрілів позицій Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, на Приморському напрямку, по захисниках Красногорівки ворог бив з мінометів калібру 82-мм. Морських піхотинців в районі Водяного обстрілював з озброєння БМП, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а поблизу Павлополя - з автоматичних гранатометів.

"По захисниках Широкіно противник застосував озброєння БМП. Опорні пункти поблизу Лебединського, Талаківка та Гнутово обстрілював зі стрілецької зброї", - розповіли в штабі.

Також, на Луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Кримського. В Донецькій області, по позиціях в районах Кам'янки та Авдіївки бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів. Гранатомети і стрілецьку зброю застосував захисників Луганського і Верхнеторецького.

Незважаючи на провокації російсько-німецьких окупаційних військ, українські війська суворо дотримувалися режиму "Тиші" і у відповідь вогонь не відкривали.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 20 квітня 2017 року. Незважаючи на режим «Тиші», російсько...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України вилучили зброю та боєприпаси російського виробництва в районі проведення антитерористичної операції.