ua en ru

У зоні АТО за добу втрат серед українських військових немає

У зоні АТО за добу втрат серед українських військових немає Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

Увечері проросійські найманці понад 3 години вели обстріли з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

У зоні проведення антитерористичної операції за добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир’я, бійці АТО 12 разів відкривали вогонь у відповідь, втрат серед українських військових немає. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Увечері проросійські найманці понад 3 години з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по південно-східних околицях Авдіївки. А з озброєння БМП ворог двічі обстрілював наші укріплення біля Зайцевого", - йдеться у повідомленні.

Крім того, вночі під вогнем противника опинились захисники Майорська і Невельського.

На Луганському напрямку близько 18 години окупанти застосовували гранатомети і стрілецьку зброю на підступах до селища Донець, а біля Кримського зафіксована робота 82-міліметрового міномету ворога.

На Приморському напрямку після 18 години зберігалася тиша.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 3.10.2017 року. Минула доба у районі проведення АТО завершилась збільшенням ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, у понеділок, 2 жовтня, головнокомандувач Збройних сил Королівства Швеції генерал Мікаель Бюден разом з начальником Генштабу ЗС України генералом Віктором Муженком відвідав один із районів проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.