ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Сили АТО не зазнали втрат

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 листопада 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Однак сили агресора майже вдвічі збільшили кількість обстрілів українських позицій на двох напрямках, застосовуючи при цьому заборонену мінськими угодами зброю", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, в ООН заявили, що Україна зіткнулася з новими погрозами хімічної катастрофи і забруднення води в результаті ескалації конфлікту поблизу об'єктів водопостачання на Донбасі.

На думку доповідачів організації, пошкодження установок, які містять хлорний газ, а також руйнування водоочисних споруд можуть мати руйнівні наслідки для населення і навколишнього середовища Донбасу.