ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 5 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не отримав поранення", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що Україна при спробі звільнити окуповані райони Донецької і Луганської областей за силовим сценарієм за десять днів може втратити до 12 тис. військовослужбовців.

За словами начальника Генштабу, треба бути готовим до величезних втрат у разі силового повернення Донбасу. Муженко підкреслив, що протягом десятиденного операції із застосуванням авіації українська армія може втратити 10-12 тис. військових, в тому числі 3 тис. чоловік загиблими.