ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає Фото: Андрій Лисенко

Спікер повідомив про зниження інтенсивності і кількості обстрілу з боку бойовиків

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 1 червня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Почнемо наш брифінг з гарної новини: за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених в рядах українських військ немає. Вчора інтенсивність і кількість обстрілів з боку ворога зменшилася. Однак, незважаючи на досягнуті СЦКК домовленості щодо введення режиму тиші, бойовики продовжували обстріл позицій Збройних сил України", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, у 93-й окремій гвардійській механізованій бригаді повідомили, що бійці Збройних сил України просунулися вперед у так званій "сірій зоні" на Донбасі.

Так, українські військові поліпшили своє тактичне положення, просунувшись вперед на відстань близько 1,5 км ближче до Бахмутської трасі на нові позиції. Втрати серед особового складу відсутні, незважаючи на те, що нові позиції бригади постійно перебували і перебувають під вогнем артилерії.