ua en ru

У зоні АТО за добу загинуло двоє українських військових, четверо поранені

У зоні АТО за добу загинуло двоє українських військових, четверо поранені Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Бойовики 44 рази відкривали вогонь у напрямку українських військ

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу незаконні збройні формування 44 рази порушили перемир’я, унаслідок чого загинули двоє українських воїнів, ще четверо отримали поранення різного ступеню тяжкості. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Сили АТО 38 разів відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи ввесь спектр піхотного озброєння.

Зокрема, ввечері бойовики кілька годин били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по укріпленнях сил АТО біля Авдіївки, шахти Бутівка, Новоселівки Другої, Троїцького та Майорська.

На Приморському напрямку "гарячою точкою" залишаються околиці Мар’їнки, де ввечері бойовики знову відкрили вогонь по укріпленнях сил АТО з мінометів калібру 82 міліметри стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстрілів було найменше, щоправда біля Новоолександрівки бойовики застосовували міномети калібру 82 та озброєння БМП, також зі стрілецької зброї бойовики обстріляли наші позиції біля Кримського та Попасної.

ОФІЦЕРИ ШТАБУ АТО ПРОВЕЛИ УРОК “ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ” ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ Сьогодні, 17 жовтня офіцери штабу АТО відвідали учн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 16 жовтня 2017 року загинуло двоє українських військових.