ua en ru

В зоні АТО за минулу добу загинуло двоє українських військових, - штаб

В зоні АТО за минулу добу загинуло двоє українських військових, - штаб Фото: українські солдати (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Ще двоє бійців були поранені

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 16 жовтня 2017 року загинуло двоє українських військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Ввечері бойовики двічі протягом кількох годин обстрілювали з гранатометів і кулеметів наші позиції шахта Бутівка. Українські воїни жорстко відповідали ворогові. В результаті цього протистояння отримав поранення військовослужбовець сил АТО. А близько 18 години в результаті обстрілу противника в районі Кам'янки один наш захисник загинув. Також вчора, недалеко від Невельського, підірвався на невідомий вибуховий пристрій і отримав смертельні поранення, ще один український вояк", - відзначили в штабі АТО.

Всього за минулу добу незаконні збройні формування 36 разів порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 28 разів вогнем з піхотного озброєння жорстко придушували активність противника.

"Проросійські найманці тричі з гранатометів і кулеметів, і один раз з мінометів калібру 82 міліметрів били по нашим опорним пунктами на підступах до Водяного. А близько 18 годин - застосовували 120-міліметровий міномет у Павлополя. Під час цього обстрілу отримав поранення ще один наш військовий. Крім того, майже опівночі ворог з озброєння БМП обстріляв українські позиції в районі Новотороицкого", - заявили в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 16.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 15 жовтня в АТО був поранений один український військовий, загиблих не було.