ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: військові в зоні АТО (facebook.com/ato.news)

В результаті нещасного випадку загинули троє військових

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) травмований один український військовослужбовець, загиблих немає. Про це в ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу тривали інтенсивні обстріли. На Луганському напрямку зафіксовані 17 обстрілу. Прицільні обстріл бойовики провели в районі Троїцького. Приліт хв зафіксовано поблизу Кримського. На Донецькому напрямку зафіксовано 9 обстрілу. Травмований один військовослужбовець", - повідомив Лисенко.

Спікер також додав, що в зоні АТО в результаті нещасного випадку загинули троє українських військових у результаті необережного поводження з оснащенням. Наразі обставини події з'ясовують.

За словами спікера, 18 листопада знята з передової позиції і виведена в тил через саботаж виконання операцій проти АТО група бойовиків. Крім цього, серед бойовиків почастішали випадки підриву на власних мінах.

Нагадаємо, за 18 листопада на Донбасі зафіксовано 30 обстрілів, поранено 4 військових.