ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 2 бійця, 9 - поранені, - АПУ

В зоні АТО за добу загинули 2 бійця, 9 - поранені, - АПУ Фото: Олександр Мотузяник

Мотузяник розповів про втрати сил АТО за добу

В зоні антитерористичної операції (АТО) за минулу добу загинули двоє українських військовослужбовців, ще дев'ять отримали поранення. Про це на брифінгу заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Матузянник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, ще 9 отримали поранення", - сказав він.

Мотузяник також підтвердив, що двоє українських військових загинули під Маріуполем.

"Є така попередня інформація. Це сталося сьогодні близько 00:30. Ворог почав обстріл наших позицій, які розташовані під Маріуполем. Зокрема, мова йде про Лебединському та Сопіно. За попередньою інформацією, в результаті цього обстрілу двоє наших бійців загинули і троє отримали поранення", - сказав він.

Нагадаємо, раніше в штабі оборони Маріуполя повідомили, що бойовики за останню добу продовжили обстріл околиць Маріуполя, в результаті чого з української сторони є втрати і поранені. Проте в штабі не змогли назвати точну кількість жертв останніх обстрілу. При цьому місцева волонтер Галина Однорог повідомила, що в результаті обстрілу під Маріуполем загинули два бійці (морпіхи), ще п'ятеро були поранені (з них 3 бійці батальйону "Донбас" і 2 морпеха).