ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 3 українських військових, 18 поранені

В зоні АТО за добу загинули 3 українських військових, 18 поранені Фото: Олександр Мотузяник

За добу загинули троє українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 2 лютого, в результаті бойових дій загинули троє українських військовослужбовців, ще 18 отримали поранення і травми. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій троє українських військовослужбовців і один співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій загинули 18 військовослужбовців Збройних сил України та один співробітник ДСНС отримали поранення. Двоє військових санінструкторів загинули на Светлодарской дузі. Один військовослужбовець ЗСУ і один співробітник ДСНС загинули в Авдіївці. По одному військовому були поранені в Новоалександровке, Зайцевом і Мар'їнці. У Новозвановке отримали поранення двоє бійців, шість військових отримали поранення на Светлодарской дузі, семеро і офіцер ДСНС були поранені в Авдіївці", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, вчора ввечері бойовики на Донбасі обстріляли Авдіївку, Мар'їнку і Красногорівку, за попередніми даними 2 людей загинули і один отримав поранення.