ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, ще 3 поранені

В зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, ще 3 поранені Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Військові загинули внаслідок підриву на міні

В зоні проведення антитеррористиеской операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 24 червня 2017 року, загинули 2 українських військових, ще 3 поранені. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

"За минулу добу в ході бойових дій два українських військовослужбовці загинули внаслідок підриву на міні, ще троє отримали поранення і бойові травми. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих воїнів", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі українські військовослужбовці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, унаслідок чого було ліквідовано двох терористів, ще чотирьох - узято в полон.

"Унаслідок вжитих заходів чотирьох бойовиків було затримано, а ще двох: командира та одного з диверсантів, які чинили злісний опір бійцям сил АТО - ліквідовано. Загиблий командир групи був громадянином Російської Федерації, родом із міста Кірова", - йдеться в повідомленні штабу АТО.