ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще троє поранені, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще троє поранені, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу 35 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ході бойових дій 28 червня 2017 року загинув один український військовий, ще троє поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Оперативна обстановка у районі проведення АТО знову ускладнилася...протягом минулої доби бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців... В результаті ворожих обстрілів один український воїн вчора, на жаль, загинув. Ще троє бійців сил АТО отримали поранення і бойові травми", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики 9 разів порушили перемир'я, обстрілявши сили АТО з мінометів і стрілецької зброї в районі Лебединського, Водяного, Павлополя, Гнутового, Красногорівки і Мар'їнки. На Донецькому напрямку з мінометів і артилерії обстріляли військових в районі Авдіївки. Під обстріл з мінометів вчора ввечері потрапили також опорні пункти в районі Луганського і Верхньоторецького.

На Луганському напрямку відзначається загострення в районі Бахмутської траси, де бойовики з мінометів обстріляли позиції українських військових поблизу Кримського, а також Трьохізбенки та Щастя.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 29 червня 2017 року Оперативна обстановка в районі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики з мінометів обстріляли житловий квартал Красногорівки.