ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, одного поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, одного поранено Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/7armyjmtc)

Минулої доби бойовики 66 разів обстріляли позиції Збройних сил України

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за добу внаслідок обстрілів бойовиків загинув один український військовий, ще один отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 66 обстрілів позицій Збройних сил України.

Так, на Донецькому напрямку із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів окупанти вели вогонь по наших позиціях у Пісках та Водяному, а міномети калібру 82 мм застосували поблизу Шахти "Бутівка", Талаківки та Водяного, озброєння БМП - біля Талаківки та Водяного, а зенітні установки - в районі Опитного та Шахти "Бутівка".

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли наші позиції поблизу Авдіївки, Шахти "Бутівка", Мар’їнки, Опитного, Водяного, Пісків, Павлополя, Кам’янки, Лебединського, Красногорівки, Широкиного та Гнутового, а в районі Пісків, Павлополя та Авдіївки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку ворог обстріляв українські укріплення біля Троїцького, Кримського, в районі Луганського, Залізного та Зайцевого, Новозванівки та Світлодарська.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 12 квітня 2018 року Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 квітня 2018 р.

Нагадаємо, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ задокументували майже чотири десятка одиниць бронетехніки на летовищі в окупованому Луганську.