ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще двоє поранені

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще двоє поранені Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць АТО загинув біля Авдіївки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 листопада 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали бойові травми. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"На жаль, в результаті ворожого обстрілу біля Авдіївки один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, несумісні з життям. Ще двоє військовослужбовців отримали бойові травми в результаті пострілу з протитанкового ракетного комплексу в районі Горіхового. Стан їх здоров'я задовільний", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, обстріл бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) зірвали роботу місії ООН з моніторингу гуманітарної ситуації.

"На Луганському напрямку епіцентром збройних провокацій з боку ворога стала Світлодарська дуга. Обстрілюючи ще з ранку підступи до оборонним укріпленням українських захисників незаконні збройні формування зірвали візит спостерігачів СММ ОБСЄ і представників місії ООН, які планували провести моніторинг гуманітарної ситуації в Травневому і Гладосово", - повідомили в штабі АТО.